Podjetniki - Dodatno delo

Dodaten zaslužek

Imate poleg vaše glavne dejavnosti, še nekaj prostega časa, ki ga lahko namenite za dodatni zaslužek? Ker vam lahko ponudimo delo v vaši okolici, bo vaš čas, ki ga lahko namenite za opravljanje dela, maksimalno izkoriščen.

Odgovornost in zanesljivost

Čeprav za delo, ki ga nudimo, ne potrebujete nobenega posebnega znanja, sta odgovornost in zanesljivost ključni lastnosti, ki jih morajo posedovati naši podizvajalci. V nasprotnem primeru našim naročnikom ne moremo zagotoviti resnično kvalitetne in pravočasne storitve.

Dinamično in samostojno delo

Delo v večini primerov ni časovno opredeljeno, zato ga lahko opravite kadar želite. Vse kar potrebujete za delo je lastni prevoz in pametni telefon. Sami si lahko določite čas in količino dela, ki ga želite opravljati. Vseeno pa iščemo podizvajalce za dolgoročno sodelovanje.

Delo v trgovinah

Delo, ki ga ponujamo se opravlja v trgovinah namenjenih končnim potrošnikom. Ker se povsod okoli nas neprestano odpirajo nove trgovine, je priložnosti za delo veliko. V kolikor vam delo v trgovini ni tuje oziroma bi se v tem radi preizkusili, vas vabimo da se pridružiti ekipi več kot 300 podizvajalcev.