SmartSpotter

Uporabite moč množice in pridobite vpogled nad stanjem na terenu skozi oči kupca.

Transparentno delo, jasni rezultati

Ne glede na to ali ste trgovec, dobavitelj ali kako drugače tržite blagovne znamke je za uspeh ključno pravilno urejeno prodajno mesto. Navsezadnje kupci ne morejo kupovati s praznih polic ali skritih stojal. Kupci ne bodo kupovali izdelkov s pretečenim rokom, ciljna skupina pa bo morda izključena zaradi slabe predstavitve izdelka in nepravilnih cen.

SmartSpotter pomaga pri izogibanju vsem tem scenarijem, saj zagotavlja, da so vsi dogovori med dobavitelji in trgovci spoštovani. Neprekinjeno. Ob samega začetka in ves čas prisotnosti izdelka v trgovini. Tako bodo skrbno načrtovane promocijske strategije, lahko uresničile svoj polni potencial.

Kako to naredimo? S povezovanjem trgovcev in dobaviteljev in neprekosljivo mrežo potrošnikov, ki zagotavljajo dodatne oči in posledično boljši vpogled, ki ohranja vašo izvedbo popolno. Hitreje, ugodneje in učinkoviteje.

SmartSpotter App
SmartSpotter trgovci

Trgovci

Povečajte promet, ugled industrije in ugodno percepcijo strank s popolno razpoložljivostjo izdelkov, implementacijo planograma in operativno odličnostjo.

SmartSpotter dobavitelji

Dobavitelji

Okrepiti odnose med trgovci in dobavitelji z delitvijo jasnih poročil o maloprodaji na podlagi dejstev. Imejte boljšo pogajalsko moč pri trgovskih akcijah.

SmartSpotter znamke

Znamke

Dosezite donosnost naložbe, za katero ste si prizadevali, tako da se predstavitve vaših izdelkov in komunikacije v trgovinah izvajajo v skladu s tržnimi načrti.

SmartSpotters

Spotterji so vaše oči na terenu

Prednost SmartSpotterja je v tem, da zbira informacije kjerkoli in kadarkoli. Na tisoče motiviranih kupcev po celotni državi lahko zagotovi vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za pravilno implementacijo vaših akcij in poslovnih odločitev.

SmartSpotter je aplikacija, preko katerega potrošniki ocenjujejo stanje vaših izdelkov in izvedbo aktivnosti v realnem času.

SmartSpotter trgovci

Promocijska izvedba

Postavitev izdelkov na primarnih kot tudi sekundarnih mestih je pravilna in v skladu z dogovorjenim prostorom.

SmartSpotter dobavitelji

Razpoložljivost na polici

Ustrezna količina zalog, z ustreznim rokom uporabe, ki se neprestano dopolnjuje, da bi se izognili praznim policam v času največje prodaje.

SmartSpotter - skladnost s planogramom

Skladnost s planogramom

Privlačne police z urejenimi izdelki, skladnimi s planogrami in deležem polic po SKU ali blagovni znamki.

SmartSpotter znamke

Pos material

Prisotnost in pravilna postavitev različnih materialov v trgovini, tudi za sezonske akcije, aktivacije in predstavitve izdelkov.

SmartSpotter - oblikovanje cen

Oblikovanje cen

Prisotnost oznak cen in skladnost cen po SKU. SmartSpotter lahko ponudi tudi vpogled v cene konkurentov.

SmartSpotter - uspešnost v trgovini

Uspešnost trgovin

Izboljšana promocijska skladnost vodi do povečanega prometa, donosnosti naložbe in zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo.

Izvedite svojo popolno trgovinsko strategijo

SmartSpotter vam prinaša moč množične prisotnosti na vaša prodajna mesta, kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete. Vpogled v dejansko stanje v realnem času pa vas obvešča o tem, kaj se v resnici dogaja.

Naša edinstvega rešitev, osredotočena na prodajo v trgovinah, povezuje prilagodljivo terensko ekipo v obliki potrošnikov s sodobnimi digitalnimi aplikacijami za optimizacijo izvajanje trgovinskih dejavnosti. Skupaj zbirajo informacije iz vseh koncev Slovenije, kar nam omogoča analizo na podlagi podatkov in poskrbi, da je vsaka akcija v trgovini točno takšna, kot bi morala biti. Ali jo izvajate prvič ali odpravljate pomanjkljivosti, ki so se prikradle.

Rezultat je izboljšana izkušnja tako za kupce kot dobavitelje izdelkov, kar ohranja vašo prodajo in ambicije na pravi poti.