Tokinomo

Pritegnite kupce na inovativen in izviren način.

Vrhunsko orodje za komunikacijo s kupci v trgovini

Tokinomo je novost na področju promoviranja izdelkov na trgovskih policah. Tokinomo robot bo poskrbel, da bodo vaši izdelki opazni, kot že dolgo ne.

To, da izdelek postane absolutna zvezda na polici, ni več težava. Robotska naprava Tokinomo uporablja zaporedje gibanja, svetlobe in zvoka in tako na zabaven in nepozaben način komunicira s kupci in poskrbi, da vaš izdelek dejansko zaživi.

Naša robotska rešitev za oglaševanje v trgovinah je enostavna za uporabo ter za namestitev in še dolgo ostane v spominu kupcev.

Advantage Smollan

Tokinomo komunicira z vašimi kupci!

Že vrsto let se distributerji, proizvajalci in trgovci zanašajo na iste stare tehnike trženja in vizualne komunikacije, ki nagovarjajo kupce. Končno pa je prišlo do inovacije tudi na tem področju.

Z inovativno kombinacijo svetlobe, zvoka in gibanja naš Tokinomo robot pomaga izdelkom, da dosežejo hitrejšo pot v nakupovalno košarico kupcev.

Deluje brez potrebe po znižanju cen

Uspelo nam je priti do nekaterih prodajnih izsledkov, ki kažejo na to, da medtem ko konvencionalni prikazovalniki za prodajna mesta pomagajo znamkam povečati prodajo za približno 20 odstotkov, Tokinomo poveča prodajo za povprečno 200 odstotkov brez kakršnega koli nižanja cen. Pri nekaterih znamkah je prišlo do povečanja prodaje za več kot 400 odstotkov. Najbolj drzni so celo povišali cene, da bi videli, kaj se bo zgodilo. Marketinška rešitev za prodajne police jih ni razočarala in jim je pomagala povečati prodajo tudi z zvišanimi cenami.

Nudi podatkovno rešitev

Tehnologija nudi upravljanje kampanj v uporabniku prilagojeni platformi, kar omogoča oblikovanje in optimizacijo kampanj v realnem času ter prejemanje poročil o aktivnosti na policah. Robot celo poroča o številu dnevnih aktivacij ali pa o mimoidočih kupcih pred izdelkom.

Pripomore k prepoznavnosti blagovne znamke in izdelka

Blagovne znamke bodo navdušene, ko bodo ugotovile, da jim kampanja z roboti Tokinomo pomaga povečati prepoznavnost. Kar 40 odstotkov kupcev, ki so zagledali izdelek, promoviran s pomočjo te neverjetne rešitve za trgovske police, si je zapomnilo ime blagovne znamke in 10 odstotkov kupcev tudi ime izdelka.

Omogoča inovativne nagovore, ki bodo resnično pritegnili kupčevo pozornost

Tokinomo lahko blagovnim znamkam pomaga povedati njihovo lastno zgodbo na edinstven način, tako da jo predstavijo njihovi lastni izdelki. Ko nakupovalci vidijo izdelke, ki se odzivajo in z njimi komunicirajo, ob tem nekaj začutijo. Nekateri so morda radovedni, drugi pa se pri tem zabavajo. Toda obe čustvi lahko privedeta do končnega cilja v prodajalnah, to je prodaje.

Vpliva na kupčeva čustva

Vsi imamo radi zgodbe, kajne? Med poslušanjem teh se samodejno prestavimo v nek drug svet, čas ali prostor. Naši možgani se odzovejo na zgodbo, zato si jo lažje zapomnimo in se nanjo čustveno navežemo.

Je korak v prihodnost, vendar dostopen že danes

Slovenija je ena izmed prvih držav na svetu, kjer lahko izkoristite moč Tokinomo robota in s tem pridobite nepremagljivo konkurenčno prednost. Ekskluzivno pri nas!