Tokinomo

Pritegnite kupce na inovativen in izviren način.

Vrhunsko orodje za komunikacijo s kupci v trgovini

Tokinomo je novost na področju promoviranja izdelkov na trgovskih policah. Tokinomo robot bo poskrbel, da bodo vaši izdelki opazni, kot že dolgo ne.

To, da izdelek postane absolutna zvezda na polici, ni več težava. Robotska naprava Tokinomo uporablja zaporedje gibanja, svetlobe in zvoka in tako na zabaven in nepozaben način komunicira s kupci in poskrbi, da vaš izdelke dejansko zaživi.

Naša robotska rešitev za oglaševanje v trgovinah je enostavna za uporabo ter za namestitev in še dolgo ostane v spominu kupcev. Oglejte si rezultate o zvestobi blagovne znamke in prepoznavnosti izdelkov po kampanijah, naših partnerjev, ki uporabljajo našo vrhunsko promocijsko napravo. Precej super, kajne?

Advantage Smollan

Tokinomo komunicira z vašimi kupci!

Že vrsto let se distributerji, proizvajalci in trgovci opirajo na iste stare tehnike trženja in vizualne komunikacije, ki nagovarjajo kupce. Končno pa je prišlo do inovacije tudi na tem področju.

Z inovativno kombinacijo svetlobe, zvoka in gibanja naš Tokinomo robot pomaga izdelkom, da dosežejo hitrejšo pot v nakupovalno košarico kupcev.