Skrb za police

Z leti izkušenj in veliko predanostjo skrbimo, da so izdelki pripravljeni na nakup, s tem pa maksimiziramo njihov prodajni potencial.

Naše storitve

Dostopnost in urejenost izdelkov sta glavni pogoj za dobro prepoznavnost vaše znamke na policah in za dobro prodajo.

Preprosto pozicioniranje je najbolj učinkovit v kombinaciji z lastno potniško službo, merchandising pa poleg pozicioniranja vsebuje še naročanje in postavitev v naprej dogovorjenih POS materialov ter potniško službo, s katero lahko popolnoma nadomestite lastno ekipo na terenu.

Pozicioniranje

se v večini primerov uporablja kot pomoč že obstoječi lastni potniški ekipi naročnika. Naloga pozicionerjev je urejanje polic in izdelkov naročnika, polnjenje polic, pregled cen in odstranjevanje poškodovanih ali pretečenih izdelkov. Pozicioniranje je osnovna aktivnost, ki jo ponujamo v svoji paleti storitev saj vsebuje osnovne elemente, ki so potrebni za Skrb za police. Pozicioniranje zagotavlja, da so izdelki, ki so že prisotni v trgovini, postavljeni na svoje mesto, opremljeni s ceno, urejeni in pripravljeni za nakup.

Merchandising

poleg vseh elementov storitve pozicioniranja, merchandising nudi bolj poglobljeno obravnavo naročnikovih izdelkov. Poleg spremljanja zalog in statusov izdelkov, merchandising omogoča tudi naročanje izdelkov in postavljanje najrazličnejših dodatnih izpostavitev. Merchandising storitev daje naročniku boljši vpogled v stanje izdelkov, hkrati pa mu omogoča, da določene trgovinske aktivnosti prenese na nas, z namenom razbremenitve lastne ekipe. Merchandisinga se poslužujejo naročniki, z manjšo ekipo lastnih potnikov in na območjih kjer je njihov obisk redek.

Potniška služba

storitev, ki v celotni nadomesti lastno potniško ekipo. Delo opravlja stalna in izkušena ekipa, ki ima kot pravi predstavnik naročnika moč ter znanje za najrazličnejše dogovore, kot so dogovarjanje za izpostavitve, cenovne akcije, odpise in drugo. Zanjo se odločajo naročniki, ki zaradi majhnosti, nerentabilnosti ali strateške odločitve nimajo lastne potniške službe. Celotno delo je podkrepljeno s spletnim poročanjem in ostalimi analitičnimi orodji.

Želite prilagojeno ponudbo?

Pokličite nas na +386 8200 38 98

ali pa nas kontaktirajte preko obrazca

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka: 8:00 - 16:00

Vas zanima še več?

Na kakšen način izvajate storitev?

Ali to storitev sploh potrebujem?

Na kakšen način poročate naročniku o opravljenem delu?

Ali lahko med letom spreminjamo količino dela in zahtevane aktivnosti?

Ali storitev izvajate po celotni Sloveniji?