Skrb za police

Z leti izkušenj in veliko predanostjo skrbimo, da so izdelki pripravljeni na nakup, s tem pa maksimiziramo njihov prodajni potencial.

Naše storitve

Dostopnost in urejenost izdelkov sta glavni pogoj za dobro prepoznavnost vaše znamke na policah in za dobro prodajo.

Preprosto pozicioniranje je najbolj učinkovit v kombinaciji z lastno potniško službo, merchandising pa poleg pozicioniranja vsebuje še naročanje in postavitev v naprej dogovorjenih POS materialov ter potniško službo, s katero lahko popolnoma nadomestite lastno ekipo na terenu.

Pozicioniranje

Pozicioniranje se v večini primerov uporablja kot pomoč že obstoječi lastni potniški ekipi naročnika. Naloga pozicionerjev je urejanje polic in izdelkov naročnika, polnjenje polic, pregled cen in odstranjevanje poškodovanih ali pretečenih izdelkov.

Merchandising

Poleg vseh elementov storitve pozicioniranja, storitev merchandisinga nudi še naročanje izdelkov na prodajna mesta in postavljanja dodatnih izpostavitev. Merchandisinga se poslužujejo naročniki, z majhno ekipo lastnih potnikov in na območjih kjer je njihov obisk redek.

Potniška služba

Storitev, ki v celotni nadomesti delo lastne ekipe potnikov. Zanjo se odločajo naročniki, ki zaradi majhnosti, nerentabilnosti ali strateške odločitve nimajo lastne potniške službe.

Želite prilagojeno ponudbo?

Pokličite nas na +386 8200 38 98

ali pa nas kontaktirajte preko obrazca

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka: 8:00 - 16:00

Vas zanima še več?

Na kakšen način izvajate storitev?

Ali to storitev sploh potrebujem?

Na kakšen način poročate naročniku o opravljenem delu?

Ali lahko med letom spreminjamo količino dela in zahtevane aktivnosti?

Ali storitev izvajate po celotni Sloveniji?