Tokinomo

Tokinomo je novost na področju promoviranja izdelkov na trgovskih policah. Tokinomo robot bo poskrbel, da bodo vaši izdelki opazni, kot že dolgo ne. Pritegnite kupce na inovativen in izviren način.

Že vrsto let se distributerji, proizvajalci in trgovci opirajo na iste stare tehnike trženja in vizualne komunikacije, ki nagovarjajo kupce. Končno pa je prišlo do inovacije tudi na tem področju.

Tokinomo komunicira z vašimi kupci.

Z inovativno kombinacijo svetlobe, zvoka in gibanja naš Tokinomo robot pomaga izdelkom, da dosežejo hitrejšo pot v nakupovalno košarico kupcev.

Vrhunsko orodje za komunikacijo s kupci v trgovini

To, da izdelek postane absolutna zvezda na polici, ni več težava. Robotska naprava Tokinomo uporablja zaporedje gibanja, svetlobe in zvoka in tako na zabaven in nepozaben način komunicira s kupci in poskrbi, da vaš izdelke dejansko zaživi.

Naša robotska rešitev za oglaševanje v trgovinah je enostavna za uporabo ter za namestitev in še dolgo ostane v spominu kupcev. Oglejte si rezultate o zvestobi blagovne znamke in prepoznavnosti izdelkov po kampanijah, naših partnerjev, ki uporabljajo našo vrhunsko promocijsko napravo. Precej super, kajne?

Tokinomo

Pokličite nas!

+386 8200 38 98

Od ponedeljka do petka: 8:00 - 16:00

Vas zanima?

SmartSpotter

Uporabite moč množice in pridobite vpogled nad stanjem na terenu skozi oči kupca. Pošljite opozorila lastni ekipi na terenu ali pa uporabite Spotterje za popravke ali celo opravljenje dela.

Promo Tracker

Spremljajte in povečajte učinkovitost vaših promocijskih aktivnosti. Svojo prodajno ekipo lahko opozorite na katero koli lokacijo, ki potrebuje dodatno pozornost.

Shelf Tracking

Pridobite več nadzora nad kupci in prodajnimi policami. SmartSpotter ponuja takojšnji vpogled v OSA in OOS skupaj z analizo.

Price Tracking

Vas zanima nihanje cen skozi čas? Pridobite vpogled v raven cen vaših izdelkov na spletu ali v trgovinah, glede na trgovsko verigo.

Store Compliance

Spotterji so vaše oči na terenu. Povečajte učinkovitost vaših prodajnih aktivnosti tako, da zagotovite, da izvedba sledi vašemu prodajnemu načrtu.

Team Management

Integrirajte svojo prodajno ekipo na terenu s platformo SmartSpotter in delite rezultate z vsemi zainteresiranimi skupinami.

POS Tracking

Podatki o učinkovitosti POS materiala iz lokacij, pridobljenimi v realnem času. Brez nadzora skladnosti je lahko izvedba dogovorjenih aktivnosti tudi do 44% nižja.

Spotterji so vaše oči na terenu

Prednost SmartSpotterja je v tem, da zbira informacije kjerkoli in kadarkoli. Na tisoče motiviranih kupcev po celotni državi lahko zagotovi vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za pravilno implementacijo vaših akcij in poslovnih odločitev.

SmartSpotter je aplikacija, preko katerega potrošniki ocenjujejo stanje vaših izdelkov in izvedbo aktivnosti v realnem času.

Spotterji

4SmartFuture

Razvili smo lasten program, ki služi kot orodje za nadzor in pregled opravljenega dela. Naši ljudje na terenu preko mobilne aplikacije vnašajo podatke in slike iz vseh dnevnih aktivnosti, ki so pregledani s strani skrbnika in nato posredovani naročniku. Naročniku je preko spletnega portala omogočen vpogled v vsa poročila, tako da so vsi naši naročniki neprestano seznanjeni s stanjem njihovih izdelkov na terenu.

Preprostost

Uporabniku prijazen spletni vmesnik

Hitrost

Poročila iz lokacij so na voljo za pregled v roku 48 ur po opravljenem delu

Dostopnost

Preprosto dostopanje od kjerkoli preko PC, mobilne naprave ali tablice

Transparentnost in točnost

Nadzor opravljenih ur/obiskov v tekočem mesecu po lokacijah v realnem času

Več stranska uporabnost

Pregled poročil po različnih filtrih (čas, lokacija, potnik, itd...)

Fleksibilnost

Prilagoditev poročil glede na naročnikove zahteve

Mobilna aplikacija

Izpolnjevanje poročil preko mobilne aplikacije takoj po opravljenem delu

4SF Galerija
4SF Lokacije

Funkcije

  • Dnevno poročanje o izvedenih aktivnostih
  • Pregledovanje slik iz terena
  • Pregled trajanja dela
  • Geotagging
  • Povratne informacije s terena
  • Izvoz podatkov v formatih .xlsx in .pdf
  • Možnost dodajanja dodatnih funkcij po željah naročnika