SmartSpotter

SmartSpotter je aplikacija, preko katerega potrošniki ocenjujejo stanje vaših izdelkov in izvedbo aktivnosti v realnem času.

Promo Tracker

Spremljajte in povečajte učinkovitost vaših promocijskih aktivnosti. Svojo prodajno ekipo lahko opozorite na katero koli lokacijo, ki potrebuje dodatno pozornost.

Shelf Tracking

Pridobite več nadzora nad prometom in prodajnimi mesti. SmartSpotter ponuja takojšnji vpogled v OSA in OOS skupaj z analizo.

Price Tracking

Vas zanima nihanje cen skozi čas? Pridobite vpogled v raven cen vaših izdelkov na spletu ali v trgovnah, glede na trgovsko verigo.

Store Compliance

Spotterji so vaše oči na terenu. Povečajte učinkovitost vaših prodajnih aktivnosti tako, da zagotovite, da izvedba sledi vašemu prodajnemu načrtu.

Team Management

Optimizacija virov. Integrirajte svojo prodajno ekipo na terenu s platformo SmartSpotter in delite rezultate z vsemi zainteresiranimi skupinami.

POS Tracking

Vpogled v podatke o učinkovitosti POS materiala iz lokacij, pridobljene v realnem času. Brez nadzora skladnosti je lahko izvedba dogovorjenih aktivnosti tudi do 44% nižja.

Spotterji so vaše oči na terenu

Moč SmartSpotterja se zanaša na možnost mobilnega množičnega zbiranja. Tisoče motiviranih kupcev po celotni državi lahko zagotovi vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za pravilno implementacijo vaših akcij in poslovnih odločitev. Uporabite moč množice in pridobite vpogled nad stanjem na terenu skozi oči kupca. Pošljite opozorila lastni ekipi na terenu ali pa uporabite Spotterje za popravke ali celo opravljenje dela.

Spotterji

4SmartFuture

Razvili smo lasten program, ki služi kot orodje za nadzor in pregled opravljenega dela. Naši ljudje na terenu preko mobilne aplikacije vnašajo podatke in slike iz vseh dnevnih aktivnosti, ki so pregledani s strani skrbnika in nato posredovani naročniku. Naročniku je preko spletnega portala omogočen vpogled v vsa poročila, tako da so vsi naši naročniki neprestano seznanjeni s stanjem njihovih izdelkov na terenu.

Preprostost

Uporabniku prijazen spletni vmesnik

Hitrost

Poročila iz lokacij so na voljo za pregled v roku 48 ur po opravljenem delu

Dostopnost

Preprosto dostopanje od kjerkoli preko PC, mobilne naprave ali tablice

Transparentnost in točnost

Nadzor opravljenih ur/obiskov v tekočem mesecu po lokacijah v realnem času

Več stranska uporabnost

Pregled poročil po različnih filtrih (čas, lokacija, potnik, itd...)

Fleksibilnost

Prilagoditev poročil glede na naročnikove zahteve

Mobilna aplikacija

Izpolnjevanje poročil preko mobilne aplikacije takoj po opravljenem delu

4SF Galerija
4SF Lokacije

Funkcije

  • Dnevno poročanje o izvedenih aktivnostih
  • Pregledovanje slik iz terena
  • Pregled trajanja dela
  • Geotagging
  • Povratne informacije s terena
  • Izvoz podatkov v formatih .xlsx in .pdf
  • Možnost dodajanja dodatnih funkcij po željah naročnika