Pozicioniranje

PKK je vodilni ponudnik na področju pozicioniranja v Sloveniji. Zaupajo nam najuspešnejša slovenska podjetja, kot so Podravka, Ljubljanske mlekarne, Dukat, Fructal, CocaCola. Zaupate nam lahko na podlagi naše strokovno podkovane in izkušene ekipe terenskih pospeševalcev prodaje, ki zaradi poznavanja lokalne ekipe doprinesejo k bolj efektivnim obiskom, kredibilnim odnosom, nižjim stroškom ter k ustvarjanju novih, inovativnih pristopov do dela.

Kaj je pozicioniranje?

Pozicioniranje je storitev, ki nudi pomoč že obstoječi lastni potniški ekipi naročnika. Naloga pozicionerjev je urejanje polic in izdelkov naročnika, polnjenje polic, pregled cen in odstranjevanje poškodovanih oziroma pretečenih izdelkov.

Pozicioniranje je osnovna aktivnost za pospeševanje prodaje v trgovini, ki jo ponujamo v PKK paleti storitev, saj vsebuje osnovne elemente, ki so potrebni za učinkovito upravljanje z izdelki v trgovskih centrih. Pozicioniranje zagotavlja, da so izdelki, ki so že prisotni v trgovini, postavljeni na svoje mesto, opremljeni s ceno, urejeni in pripravljeni za nakup.

SmartSpotter App

Zakaj je strateško pozicioniranje pomembno za rast vaše blagovne znamke?

Organizacija vaših izdelkov na policah pove veliko o vaši blagovni znamki. Trgovinska polica je pogosto prva točka interakcije kupcev z vašimi izdelki, zato lahko način njihove izpostavitve pospeši prodajo in prepoznavnost, obenem pa vpliva na dolgoročni odnos z kupci.

Strateško pozicioniranje tako doprinese k posredovanju osebnosti in ključnih kvalitet vaše znamke kupcev na ravni fizičnega stika v trgovini. Pri PKK zagotovimo, da so vaši izdelki vedno predstavljeni v najboljši luči, preko aktivnosti, kot so:

 • Potniki poskrbijo, da so police vedno urejene, dobro založene in zagotovijo tudi redno dokumentacijo. Mi vam pošljemo poročila s fotografijami, tako da lahko iz pisarne nadzirate stanje vaših izdelkov v trgovinah in ostanete brez skrbi.
 • Potniki poskrbijo, da so prodajne cene vedno aktualne.
 • Potniki redno preverjajo stanja izdelkov in po potrebi odstranijo poškodovane izdelke oziroma artikle s pretečenim rokom uporabe.

Katerim podjetjem priporočamo pozicioniranje?

Odlično pozicioniranje je ključnega pomena za vaše izdelke, saj kar se zgodi na polici, predstavlja trenutek resnice. Da bi se vsa vaša prizadevanja usmerjanja v trženje vaše znamke končala z uspehom, je pomembno, da investirate v kvalitetno in odgovorno pozicioniranje. To storitev priporočamo naročnikom, ki:

 • Imajo lastne potnike, vendar potrebujejo dodatne okrepitve na področju polnjenja polic ter upravljanja z roki izdelkov. Na ta način lahko razbremenijo lastno ekipo, ki se lahko posledično posveti drugim aktivnostim.
 • Ne obiskujejo redno oddaljenih poslovalnic. Pri PKK zaposlujemo lokalne pozicionerje, zato vam sodelovanje z nami omogoča izvzetje potnih stroškov ter grajenje zaupanja med vašo znamko ter lokalno ekipo trgovskega centra.
 • Stremijo k pospeševanju prodaje v trgovinah na različnih lokacijah po Sloveniji.
 • Stremijo k ustvarjanju večjega zaupanja kupcev ter k širitvi prepoznavnosti vaše znamke.
 • Stremijo k okrepljenim odnosom s trgovskimi centri, ki bodo ob lično predstavljenih izdelkih ugotovili, da se stranke v njihove poslovalnice vračajo prav zaradi vaše ponudbe!

Želite prilagojeno ponudbo?

Pokličite nas na +386 8200 38 98

ali pa nas kontaktirajte preko obrazca

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka: 8:00 - 16:00

Zakaj je PKK najboljša izbira za pozicioniranje?

Pri PKK stremimo k temu, da profesionalno, kreativno in kvalitetno realiziramo vašo vizijo. Zaupajo nam najuspešnejša slovenska podjetja, naše prednosti na trgu pa so sledeče:

 • sodelujemo z lokalnimi pozicionerji, kar zmanjša stroške dela, obenem pa doprinese k bolj efektivnim obiskom, saj se poznajo z lokalno ekipo in tako gradijo zaupanja vredne, dolgoročne odnose.
 • PKK ekipa šteje že več kot 500 strokovno podkovanih in izkušenih potnikov, na podlagi česar smo zelo fleksibilni v primeru potrebe po menjavi zaradi odsotnosti.
 • Super se znajdemo v dinamičnem delovnem okolju, zato nam lahko zaupate tudi vaše obsežnejše projekte z visoko frekvenco dela.
 • Pohvalimo se lahko tudi z izjemno proaktivnostjo v reševanju izzivov in neskladij med ekipo ter partnerskimi poslovalnicami.
 • Aktivnosti izvajamo po celotni Sloveniji in Hrvaški. Dnevno obiskujemo več kot 300 lokacij vseh večjih trgovcev.

Kako izvajamo storitev in način poročanja

Za pozicioniranje skrbi terenska ekipa pospeševalcev prodaje, ki deluje lokalno. Njihova naloga je, da po željah naročnika obiskujejo izbrane trgovine in v njih opravljajo dogovorjene aktivnosti. Nad celotnim projektom bedi notranja ekipa, sestavljena iz skrbnika in področnih vodij, ki skrbijo, da delo poteka nemoteno in učinkovito.

Vsaka aktivnost je zabeležena v spletnem portalu, kjer lahko naročnik spremlja opravljene obiske, čas dela, odgovore na vprašanja in pregleduje slike. Vse podatke je možno izvoziti, z namenom nadaljnje obdelave.